Introductie RvA lid Marius Meijer
27 april 2015
0

Ik ben Marius Meijer (1968) opgegroeid in Culemborg en sinds 1987 in Den Haag woonachtig. In 1997 heb ik mijn eigen accountants-advieskantoor opgericht dat met name actief is voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening in de Randstad.

In de functie van adviseur ben ik sinds 2008 nauw betrokken bij initiatieven voor elektrische mobiliteit (scooters) en meer en meer geïnteresseerd geraakt in de ontwikkelingen het gebied van duurzame mobiliteit. Sinds juli 2014 geniet ik van het voorrecht een volledig elektrische BMW i3 te mogen rijden. De technologische ontwikkelingen de uitrol van infrastructuur gaan dusdanig snel dat het naar mijn mening vooral het wegnemen van vooroordelen is die een echte doorbraak in de weg staan. Wie eenmaal elektrisch heeft gereden – of dat nu scooter of auto is – begrijpt niet waarom er nog vervoermiddelen op fossiele brandstof verkocht worden.

In 2014 heb ik een woning in het Belgisch Park gekocht, laten renoveren en uiteraard laten verduurzamen. De aanleg van zonnepanelen was daarbij voor mij een vanzelfsprekendheid.

Ik ben toegetreden tot de Raad van Advies van de Haagse Vereniging Duurzaamheid aangezien ik het belangrijk vind dat de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de Haagse regio versneld gaan worden dankzij het sneller verbinden van vraag en aanbod, betere advisering en het efficiënt delen van kennis, resultaten en initiatieven.

Geef een reactie