Elektrisch rijden in Den Haag
15 maart 2015
4

Elektrisch rijden is niet meer weg te denken in Nederland. Maar wat betekent dit voor ondernemers in Den Haag? Het is financieel aantrekkelijk, maar hoe zit dat precies? Hoe ver kan ik er mee rijden? Wat is snelladen? Wil je weten wat het voor jouw onderneming kan betekenen, of heb je andere vragen? Laat het ons weten via deze poll van de Vereniging Haagse Duurzaamheid. Zij helpen ondernemers met dit soort vraagstukken en hier kun je je interesse aangeven.

Bij voldoende belangstelling kunnen we een evenement organiseren voor en door Haagse ondernemers. Je kan denken aan proefritten, of discussiëren over innovaties met leveranciers. Ook de gemeente Den Haag biedt vele kansen op het vlak van elektrisch rijden. In de gemeente staan nu 300 laadpalen en er komen nog 1000 bij. Inwoners en ondernemers kunnen bij de gemeente aangeven waar ze een laadpaal willen hebben (link).

Update: november 2015:  De acties van gemeente Den Haag worden steeds concreter. Snellandpalen worden geplaatst en de energiebelasting op energie uit laadpalen gaat naar beneden! Lees hier meer.

 

Geef een reactie

4 comments

 1. Aveda the Haque

  Verzoek een laadpaal op de Denneweg hoogte 56
  Veel van onze klanten rijden elektrisch

 2. Beste Aveda,

  Wij zijn nog niet zo ver dat we lokatie van de laadpalen zelf kunnen bepalen. Je kunt nu bij de gemeente je verzoek indienen. Dat gaat heel gemakkelijk via deze link.

  http://www.denhaag.nl/home/bewoners/to/Geef-locaties-voor-elektrische-oplaadpalen-door.htm

 3. Wij rijden sinds kort elektrisch voor onze bezorgingen in de Den Haag Nu heb ik een auto rijden maar een laadpaal plaatsen duurt 4 maanden je krijgt er maar 1 terwijl 2 kan gebruiken dus 1 voor op de zaak die wordt ook gedaan maar thuis nee er is er ook geen één in de buurt.

  1. Beste Mark,
   Lastig die lange doorlooptijden, maar dan komt ie wel bij je zaak.
   Kun je iemand uit je straat laten aanmelden voor een laadpaal?